K HASSAN – MELAMAR CINTA MU (1992)

K. HASSAN

Dengo lagunya kat sini weh…

MELAMAR CINTA MU

Sayang
Nama mu di bibir ku
Wajah mu di hati ku
Sekuntum senyuman
Keheningan mu menyentuh hati
Rindu

* Sayang
Terbatas perasaan
Tak daya ku curahkan
Segunung harapan
Masihkah ada sinar untuk ku
Dalam sepi mu
Oh kasih

** Ku sekadar melamar
Secebis hati mu kesepian
Sayang izinkanlah
Ku hadir disisi mu
Membelai kerinduan
Ku miliki hati mu
Merawat kedukaan
Biar ku jelaskan
Perasaan hati
Nama mu di bibir ku

Ulang * dan **

Nama mu di bibir ku
Nama mu… di bibir ku

Lagu: Ahmad Nawab
Lirik: Chuari Selamat

12 Responses to K HASSAN – MELAMAR CINTA MU (1992)

  1. sedap suara dia..kawan lama…

  2. shooterzone berkata:

    asmkm bang…mana boleh saya download lagu ni…dah lama sgt saya cari lagu ni….emel saya shooterzone@hotmail.com.

  3. zul berkata:

    BANG SY X BOLEH DOWNLOAD LAGU NI…PLZ EMAIL SAYA zoel_pj@yahoo.com

  4. Tanpa Nama berkata:

    As salam bang sy dah lama mencari lagu ni dan saya nak download jgk lagu ni boleh tlg sent via email zoel_pj@yahoo.com tq jazakallah

  5. zul berkata:

    asmkm bang…mana boleh saya download lagu ni…dah lama sgt saya cari lagu ni….emel saya zoel_pj@yahoo.com

  6. mizan berkata:

    sekian lama saya mencari lagu ni baru berjumpa, ada lg tak lagu dari album ni? tqvm

  7. mizan berkata:

    salam, boleh download keseluruhan album ni? atau ada cd copy tak? tqvm

  8. naz berkata:

    dulu sy ingat jamal abdillah nyayi lagu ni..patutla search semua album jamal xjumpa lagu ni.tetiba ingat skit lirik dia da jumpa lak.ingat zaman sekolah rendah dgr lagu ni dlm radio.bro nk mintak send kot mail lagu ni gak boleh?
    nazrolshah@yahoo.com

  9. slm.. sy nk semua lagu ni camna??? lama dh cari..

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: