LEFTHANDED – Q’ABUL (1988)

LEFTHANDED

Dengo lagunya kat sini weh…

JANJI KESETIAAN

* Dicipta rasa sayang
Ada di tiap hati anak adam
Usah kau menafikan
Ianya bukan paksaan

Di hujung kerinduan
Di situ keindahan
Penantian

Bukan satu sumpahan
Janji kesetiaan
Dari diri mu kasih

Ulang *

** Ku tanam keyakinan
Ku semai pengharapan
Restuilah

*** Di dalam pencarian
Menjejak kekukuhan
Berintangan

**** Andainya ku bina
Istana pelangi
Mahukah bersama
Kita kan meniti

Solo

Ulang ** hingga ****

Biarlah ku harung
Gelora kehidupan
Teguhkan iman ku
Tabahkan hati mu

Lagu: Ramli Sarip
Lirik: Hartina Ahmad

2 Responses to LEFTHANDED – Q’ABUL (1988)

  1. Aida berkata:

    lagu pertama ever suami dedicate masa bercinta dulu..21 tahun lalu..kini dah 18 tahun berumahtangga, masih romantik dan bercinta2 walau dah ada 3 cahayamata…selama ni cuba cari lagu ni tapi tak pernah jumpa sebab time tu muda sangat dan tak minat lagu2 rock tapi bila fikir2kan, romantik tau buah hati yg tak pandai luah perasaan nak dedicate lagu mcm ni, kan…tak tau penyanyi atau tajuk lagu…cuma part yg “kalau ku bina istana mahukah bersama kita kan meniti”….so happy dah jumpa, thank u, terima kasih…

  2. aida berkata:

    salam, bole tolong upload kat youtube tak…i muat ke mp3 nak share dengan suami….tnx

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: