SKALA – SKALA

SKALA

Dengo lagunya kat sini weh…

DIGENGGAM SEPI

Gelora di jiwa
Tanpa suara hanya air mata
Meronta menenggelami asmara
Cinta kita
Pudarlah segalanya

Terhenti penanti
Sepi di dalam kamar ilusi
Ku cari bayangan
Tapi hilang entah ke mana
Tanda pemisah cinta

Ingin ku sebut nama mu cinta
Ku singkap kenangan tinggal dusta
Ingin ku capai jemari halus
Menghiris luka

Tenggelam kenyataan
Tinggallah ku sendiri
Curang dalam lena
Hilanglah di alam nyata

Berganjak tiada menggenggam janji
Oh yang kita bina bersama
Dan hasrat aku kau setia
Menanti

Merontalah janji mu
Hilang dari cinta ku
Tinggallah aku di dalam
Tangis ini

Dan kini menjadi
Lumpur yang mengotori hatimu
Sebak hela nafas ku dalam cinta yang
Palsu
Aku yang keliru

Lagu: Awang BPR
Lirik: Azida N.S.

Advertisements

8 Responses to SKALA – SKALA

  1. mabuk halus berkata:

    salamm…..mcmana nk download lagu dlm ni?

  2. miezan berkata:

    zaman playboy cintan.form 3 kat sml,muar.makwe keliling pinggang beb. lagu nie jadi inspirasi….

  3. mat4nira berkata:

    Hehehe… moga terhibur Miezan.

  4. Harul berkata:

    dengo lage ni teringat teman mase g studio skala kat manjoi.neman lan teja main drum ganti pemain drum skala utk wat show kat sabah.

  5. kopocandy berkata:

    Bro.. lame tak dengar lagu ni.. serious memang terbaik blog ni.. hehe,, tp ade lagi satu kumpulan yg puas diacari dalam ni.. syuhada.. zaman2 kumpulan skala,, ozon ni..

  6. Anjang Aki berkata:

    Aku memang minat lagu nie…..dari zaman sekolah menengah lg……liriknye pon aku masih ingt lg smp skrang……ingatkan tak ada peminat dia…….rupanye masih ada…….tu yg email aku pon pakai tajuk lagu nie……minat sgtlah katakan😁😁😁

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: