NEW BOYZ – AKUR (2000)

NEW BOYZ

Dengo lagunya kat sini weh…

MERAUNG

Menggigit tubuh ini
Melihat kau bersamanya
Tergamam aku tak terkata
Meraung di jiwa

Puas aku pertahankan
Cinta kita sejak dulu
Tapi sayang…
Sikit pun tidak
Menghargai cintaku

Korus:
Sia-sia saja
Pengorbanan dan kesetiaanku ini
Ku sangka kau permata
Rupanya duri paling berbisa

Ku pasrah dan berdoa
Semoga tabah jiwaku
Oh…tetapi bagaimana
Nak ku lawan
Jiwa yang siksa

Ke mana arah hendak ku tuju
Bila hatiku rindu padamu
Hendakku cari tapi tak guna
Kau bahagia dengan si dia

Dikamar sepi aku termenung
Terbayang bayang kenangan kita
Tidak ku sangka kau
Tergamak pergi
Saat ku masih perlukan mu

Ulang korus:
Ah…ah…ah
Ah…ah…ah

Meraung di jiwa
Apalah daya kiranya
Orang dah benci

Ah…ah…ah
Ah…ah…ah
Meraung di jiwa
Tapi tak pernah ku benci
Dirimu sayang

Lagu: Zulkefli Majid
Lirik: Mama Juwie

32 Responses to NEW BOYZ – AKUR (2000)

  1. WULANTIKA says:

    Lagunya keren banget wulan pengen banget dapatkan kaset NEW BOYZ AKUR karena di INDONESIA KHUSUSNYA DI KOTA SINTANG SUSAH BANGET DAPAT VCD nya dan wulan pengen bilang kalau grup band NEW BOYZ keren banget, salam aja ya dengan porsonil” NEW boy, DAN Pencipta lagu” NEW BOY oc… salam maniz wulan

  2. mat4nira says:

    Hehehe…. Wulan, moga terhibur ek…

  3. abang mohd azamuddin says:

    new boyz memang best kerana suara abang tomok sangat merdu.selain itu juga,impian saya tercapai kerana dapat berjumpa dengan abang tomok di taman sukma kuching sarawak.kalau abang tomok ingat,saya sempat ambil gambar dengan abang dekat jaring gelanggang liga futsal.masa tu saya guna baju warna putih.saya harap kita akan berjumpa lagi.TQ

  4. rizky febrina says:

    Hi…aQ ki2 oy aQ cm mo bilg ma ank2 newboys lw lgu X’an tuh kren2 bget…aq Ng’fans bget ma karya2 X’an btw bwt ank2 newboys SUCSES Terus yea…jGN MEnyeRah tu’ menghasilkn krya2 yg lbih baik lg ocEy..Trims’

  5. yaya says:

    i minat sgt2 band n song ny …
    i ta suke yg band ny pupus cmtuh jewk …
    idop an ah blik band ny …
    i mmg suke sgt tat tomok tuh ..

  6. ziana usfa says:

    ass,,,jujur ya….aku sebenarnya jga suka bangat sama new boyz.pa lagi sama tomok..aku ngefans sama newboyz bukan sekarang ja tp dah 16tahun.aku punya impian suatu saat nanti aku bisa ketemu sama tomok.

  7. yesmi miranti says:

    tooomokkkk i love you……….. kok di janbi susah y dptin kset y…….. pgen banget ktmu ma tomok dkk saya pngmar brat kmu loooohhhh

  8. nila says:

    pengen deeh liat NEW BOYZ d-tv

  9. Tanpa Nama says:

    aku sangat menyukai band new boys ini dari kecil….
    pokonya is the best lah….

  10. Varyda says:

    Knp gx d sedia kn lagu u/ d download ;( pngin bnged dflgrin lgu2 new boyz lagiii ???

  11. Ruzai Roxzai says:

    band yg aku minat masa zaman budak sekolah dulu-dulu .

  12. ayu says:

    best the song,,,,zaman sekolah2 dulu,,,,erm teringat plak zaman sekolah yg penuh memori yg menyeronokan,,,,,erm xpenh ilang dari ingatan

  13. Tanpa Nama says:

    lagux bgus bget….

  14. Tanpa Nama says:

    best lagu nie….hehehehe

  15. Yulia putri says:

    Buat NEW BOYZ,
    yulia tu ngefens bnget ma kalian,
    ap lagi tomok ny i love u.
    Aqu pngen deh kalian ngadain konser di indonesia…
    Salam yya dri yulia,
    buat personil new boyz.

  16. Roli says:

    New boyz is the best

  17. Tanpa Nama says:

    TOP BGT

  18. Hai. . . . .??
    kakak” new b0yz. . .aq ngefans banget sma kalian, –
    Buat kak tom0k TRESNO SLIRAMU. . . .
    Pngen bnget ketemu ma kakak” new b0yz. . .hufft!!
    Kak maen ke-Indonesia d0nk kak, ,0k! Kak”. . . . .
    Sucses slalu ea kakak” new b0yz,lagu”x tmbah hits. . . . .
    Bye. . . . .:-*:-*

  19. Tanpa Nama says:

    Aku paling suka lagu2 malasia bisa menghibur hati yg lagi spi

  20. JUN GALLERY says:

    Lagunya keren ya allah kapan ya aku bisa ketemu sama new boyz

  21. dedw says:

    sebenarnya tomok masih ada gak sch???
    aq selalu mencari lagu-lagu terbaru tomok, tapi terakhir saya dapat sejak saya duduk di sma,

  22. hmmmm,waduh setiap kali aku ngdengerin lagu ntu , suka nangis !!! apalagi nonton film Telemovie yg berjudul “meraung” waduh…. sedih banget 😥

  23. waduh .. tiap kali ngedengerin lagu ntu ,suka nangis 😥
    apalagi nonton film Telemovie new boyz yg ke 2 “meraung” waduh…. sedih bgt cerita ny 😥

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: