ZULKEEFLEE – GERIMIS DI HATI (1989)

ZULKEEFLEE

Dengo lagunya kat sini weh…

GERIMIS DI HATI

Lembut tiupan bayu
Menyingkap kenangan ku
Gerimis menemani
Hati yang sepi

Dengan mata berkaca dengan jiwa
Yang resah
Fikiran mengembara
Menyorot tiap sudut ruang ingatan
Pahit dengan pengalaman

Korus:
Ta’kan lagi ku bertemu
Kebahagiaan lalu setelah dibawa oleh mu
Tidak kelihatan parut luka
Tetapi hati masih parah

Tempat ku kini diambil aleh
Ku kehilangan kasih
Harap sinar dihujung mimpi
Sayangnya gerimis tak berhenti

Ulang korus

Lembut tiupan bayu
Menyingkap kenangan ku
Gerimis menemani
Hati yang sepi
Hati yang sepi…

Lagu: Dennis
Lirik: Habsah Hassan

Advertisements

9 Responses to ZULKEEFLEE – GERIMIS DI HATI (1989)

  1. Tarmizi berkata:

    ada lagu zulkiflee Ahmad tak Yop? Teringin nak dengor lagu ‘Tunggulah’

  2. rohana samuri berkata:

    bila dgr lagu ni teringat zaman sekolah sdedih pun ya

  3. Darwin berkata:

    Tolong agar lagu ini bisa di downlod

  4. Darwin berkata:

    Saya ni peminat lagu lama saya ingin sekali downlod lagu ni.

  5. Tanpa Nama berkata:

    Darwin: install idm..bole pakai tu untuk download

  6. Ratna Dewi berkata:

    Da lama saya tak dengar you bernyanyi .ini fb aku ya.
    Ratna dewi atau no hp 085276934455 .balas email aq..

  7. Ratna Dewi berkata:

    Da lama saya tak dengar kabarya .call me.085276934455 atau FB aku Ratna Dewi .from indonesia.

  8. Hanya Lagu Malaysia berkata:

    ada full lagu2 tak??

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: