ARTSTREAM – LALUAN RINDU (1990)

ARTSTREAM

Dengo lagunya kat sini weh…

SEHARI TANPA SUARAMU

Gelora rasanya jiwa ku
Sehari tanpa suara mu
Aku di sini sepi dan pilu
Sabar menunggu…
Aku sabar menunggu
Sehari tanpa suara mu
Gelisah tiada menentu
Diam membisu ingatkan dirimu
Aku terharu menusuk di kalbu

* Kasih jangan berubah
Kerna ku cinta pada mu
Aku akan gelisah
Sehari tanpa suara mu… ooo

Sehari tanpa suara mu
Hati jadi tak menentu
Sayang aku merindu… ooo

Ulang *

Hanya ingin ku dengarkan suaramu
Oh yang sayu
Dan manja aku merindu… ooo …

Lagu: Baharom Paiman
Lirik: Baharom Paiman

7 Responses to ARTSTREAM – LALUAN RINDU (1990)

  1. hanafiah says:

    assalamualaikum, boleh dak teman nak request 1 lagu kat kamu, lama dah teman dok cari tapi x jumpak, dulu memang ada tapi anak2 yg masih kecik2 lagi masa tu dah kasi burn, lagunya ARTSTREAM – DALAM MEMORI, sudilah kiranya hantarkan lagu tu, tima kasih

  2. hahnsolo says:

    macam mana dgn request aku mat, lagu artstream – dalam memori, dok tunggu ni, wassalam

  3. kacamat81 says:

    saya nak request 1 lagu iaitu kumpulan jessica – Amira. mohon jutaan harapan kepada sesiapa yang ingin menghantar lagu yang saya inginkan. thanks

  4. mat4nira says:

    Hehehe…. yob Hanafiah n Hahnsolo, cuba download guna idm atau unplug + downthemall. tk…

    Hehehe… yob Kacamat81, insyaallah akan dipertimbangkan. tk…

  5. 2kilo2 says:

    salam bro Mat. lagu Artstream – Haruman Cinta Semalam ada tak? best betul lagu tu.

  6. zul says:

    cari dlm mediafire atau 4shared.com

  7. Rian says:

    Bro, tolong upload lagu Artstream – Haruman Cinta Semalam.. dah cari byk website pun tak jumpa2..

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: