AZHARUZAMAN – KAU DALAM DIRIKU (1991)

AZHARUZAMAN

Dengo lagunya kat sini weh…

KAU DALAM DIRIKU

Mengabadikan diri kepadamu
Suatu kebahagiaan kepadaku
Layari bahtera sabar dan setia
Saling mempercaya

* Kasih sayang suatu kerelaan
Tak seharusnya ada paksaan
Serba sederhana cara hidup kita
Tapi ku bahgia

** Usah kau dibayangi keraguan
Paras rupa dan harta hanya luaran

*** Tiada perlunya kau berubah
Aku menyayangimu seperti
Yang sedia ada

**** Ku tak mahu kau dipengaruhi
Kesederhanaan dirimu
Itulah penambat hati

Ulang *

Ulang **, *** dan ****

Ulang *

Lagu: Ismail Ahmad Nawab
Lirik: Habsah Hassan

Advertisements

14 Responses to AZHARUZAMAN – KAU DALAM DIRIKU (1991)

  1. Tanpa Nama berkata:

    ada tak lagulagu lain yang dinyanyikan oleh azharuzaman.ada satu lagu yang sendikata kala malam sunyi…..saya suka nyanyian nya.tapi saya tak ingat tajuknya casetnya hilang samasa saya terbabit dlm perlanggaran lepas jambatan sbernam k telok intan.kalau ada tolong masokkan dlm you tube.tkaseh banyak2.

  2. jasz berkata:

    terbaik la bro…ase mcm dok dlm era awl 90an bl dgr lagu ni..

  3. Saiful berkata:

    As salam yop..teman nak minta belas ihsan yop tolong ler emailkan lagu “kau dalam diriku” ni ke teman..dah pueh teman cari tapi idak bejumpe..boleh yer yop..jasamu kukenang..mekasih..

  4. Tanpa Nama berkata:

    please,camne nak download lagu kau dalam diri ku

  5. Tanpa Nama berkata:

    salam, mintak tolong email juga lagu kau dalam diriku,please

  6. Amir berkata:

    boleh tak tolong upload kan lagu Kau Dalam Diriku kat youtube..? plizzzzz…

  7. Zul berkata:

    kenapa sy play xkeluar ape2 pun?

  8. Tanpa Nama berkata:

    sama la..

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: