FREEDOM – KAU YANG MEMUNGKINKANNYA (1988)

FREEDOM

Dengo lagunya kat sini weh…

KAU YANG MEMUNGKINKANNYA

Suatu ketika
Seiring jalan bersama
Suka dan duka
Dalam memburu sinar cinta

Sampainya waktu
Sesudah cinta berpadu
Kita terpaksa
Memilih jalan yang berbeda

Korus:
Tiba di sini
Kau tiada lagi di sisi
Aku sendiri menjejak mimpi
Bila di sini
Ku mencapai kejayaan lagi
Hanya kau yang memungkinkannya

Dapatkah nanti
Mimpikan berulang lagi
Menjadi nyata
Dan kita bersua semula

Ketika itu
Sempurnalah sebuah cinta
Yang kita bina
Atas himpunan cita-cita

Ulang korus

Bukan meminta perpisahan
Tiada lain pilihan
Andainya ditakdirkan
Adanya pertemuan
Padamu ku serahkan sepenuhnya kerelaan

Ulang korus

Lagu: Royston Sta Maria
Lirik: Syed Haron

7 Responses to FREEDOM – KAU YANG MEMUNGKINKANNYA (1988)

  1. Admin berkata:

    salam persahabatan… saya cukup berminat dan selalu memlayari laman web saudara.lagu2 ni skrg susah nk dpt.thanks for perkongsian… jika saudara tidak keberatan saya ingin tahu mcm mana saudara memasang player untuk membolehkan org mendegar lagu dari situ terus? harap tidak keberatan berkongsi info.

  2. mat4nira berkata:

    Salam ntvirus,

    Saya dah emailkan kepada saudara. Selamat Mencuba… tk

  3. Elana berkata:

    hi, mcm mana caranya saya nak download lagu2 dr album Kau Yg Memungkinkannya?

    lagi satu, saya puas mencari salah satu album kumpulan freedom. masa tu penyanyi wanita dia dah bukan seha. sudah diganti dgn michelle nunis. tak ingat tajuk album cuma ingat cover album yg berwarna gelap. suka sgt kalau kamu dpt bantu.

  4. mat4nira berkata:

    Album yang menggunakan lambang helang edaran VSP tue ke?

  5. zmie berkata:

    salam.. saya baru mengikuti web ini.. tahniah atas usaha saudara..saya amat meminati & merindui nostalgia 80an & 90an .. teruskan..well done

  6. Tanpa Nama berkata:

    Saya masih simpan album ini (bentuk kaset). Lagu2nya telah saya convert ke bentuk mp3.

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: