BERSAMA SELAMANYA – THE ALBUM VOL. 1 (2000)

BERSAMA SELAMANYA

Dengo lagunya kat sini weh…

BERSAMA SELAMANYA

Sulaman kasih terpaut di jendela
Haruman mekar kasturi
Mata mu merautkan wajah kau puteri
Menghilangkan resah syahdu
Bila kau hampiri

Lukalah hati ku bila tiada lagi
Kau kasih ku rindu
Bicara lalu terukir

Waktu berlalu pergi
Tak akan kembali selamanya

* Moga bersama selama-lamanya
Akan terbina
Mahkota yang dipohonkan sempurna
Hanya yang esa kan dapat memahami
Putihnya cinta ku harapkan sejati
Moga terbuktilah selamanya kitakan
Bersama selamanya

Solo

Tuhan ku restulah
Cinta suci ini
Pohon ku bukalah
Jalan tuk bersamanya

Agongnya cinta ini
Akan bersama-selamanya

Ulang * 2x

Lagu: M. Nasir
Lirik: Taugeh

Advertisements

26 Responses to BERSAMA SELAMANYA – THE ALBUM VOL. 1 (2000)

  1. y4nz berkata:

    assalammualaikum bro..nak tnya sikit..ade x lagu2 dri kumpulan bersama selamanya…

    • mat4nira berkata:

      Salam y4nz,

      Hehehe, tape nie blom rip full album. tk

      • y4nz berkata:

        rip full album?? ape tu bro…

        ehm..bro..gua nak tnye skit..bro ade lagi x majalah BS ngan album2 die skali…kalau ade bro nak jual x???

  2. mat4nira berkata:

    Hehehe, Majalah BS takde weh, Majalah Ujang ada le…

  3. MetalHead berkata:

    Fuhhh… jiwang habis… tapi gua minat

  4. amar.. berkata:

    cmna leh dpt vol 1 & 2..??? n brapa harganya.. sy nak full version..gua rindu beb `Bersama selamanya’

  5. amir berkata:

    slm,bro.bla nk rip 1 album bersama selamanya?n klu bleh,rip jgk album blues untuk aku(klu bro ada lh)…lm gla gua cari dua album tu.

  6. mamik berkata:

    salam bro.gua peminat setia megazine bersama selamanya.jd nk tya cmna nk dptkn album,megazine jilid 1&2 dan poster.da bkulat cr tp hampa 1 mlysia xda

  7. wazie berkata:

    salam,
    Bro macamana nak dapatkan album BERSAMA-SELAMANYA&BLUES UNTUK AKU? kalau bleh bgtahu caranya?

  8. ujang berkata:

    bang kalau boleh kita nak listen je lagu ni kat space kita pasal lagu ni ada makna dalam hidup kita

  9. UJANG berkata:

    BANG MACAM MANE KITA NAK DAPAT KAN ALBUM BERSAMA SELAMANYA PADA MASA SEKARANG, LAGI PUN ALBUM NI SUSAH NAK DAPAT KALAU LEH ABANG EDAR KAN LEK LAH ALBUM NI K BUKAN APA BANG NI MACAM SATU PERMINTAAN DARI SAYA.

  10. pakasolang berkata:

    salam…
    tlng lah sape2 yg ada album bersama selamanya edit kat internet nak download….plz….demi BERSAMA SELAMANYA

  11. emai berkata:

    bang cyer minat cngat lgu ny…
    dan cyer hrap…abang krimlah..
    email untk download lgu ny…
    bang eh..cyer crik album die mmg dah xder…
    boleh bangf eh..tlg…

  12. ujang berkata:

    bang kalau leh edarkan lagi sekali album ni dalam bentuk vcd aku minat gilerrr sangat ngan lagu ni sekarang ni susah nak cari lagu kat pasaran kalau leh edar atau pun abang jual album ni dalam tahun ni jugak. . . . . . .
    . . . . .
    . . . .

  13. apearl berkata:

    best sangat la lagu ni… sapa2 ahli bersama selamanya ni?… nak sgt jumpa?… pernah kluar kat tv ker? apsal lagu ni x ble d kongsi… sapa2 yg ada lagu ni mmg x maw kasih… apasal?…

  14. Nuryn berkata:

    Salam. nak tanya ni. mcm mana nak dapatkan komik bersama-selamanya Vol 1. tak sempat nk beli ar. Vol 2 ada ar. tu pun dh nk lunyai sbb slalu baca… tolong ar yerk… carikan… hehhe

  15. Zekslah berkata:

    Bro, mintak download lagu nie (Taugeh – Bersama-Selamanya). Kaset wa sudah hilang. Aku cari kt web x ada link untuk download. Mintak bro tolong sat pastu bgtau dalam email wa k.

  16. yeyeyehhhhhhhhhhh……….cam ne nk dpt bs 1&2 kt gayour???????

  17. da 1 malaya gua pusing tp hampeeeeee………..dari 1998 je smpt baca pastu t”pts daaaa

  18. nur faqih berkata:

    AKU PUNYA BANYAK COPY ORKES SINAR KEMALA, TH 60 AN, SIAPA SUKA KONT, 081231077214. BISA DIKIRIM POS, MURAH SAJA.

  19. fie berkata:

    lirik yg btol2 menarik

  20. fie berkata:

    komik BS best la….ada continue x???sy pny Vol 1&2 hilang la…nk crik lik pyah wooooo

  21. Tanpa Nama berkata:

    Segalanya bermula di sini…….terpahat disudut sanubari hatiku……untuk Bersama Selamanya

  22. Tanpa Nama berkata:

    jumpa pun, tp mcm mana nak download

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: