FERRI – FERRI 88 (1987)

FERRI

Dengo lagunya kat sini weh…

BILA JANJI ITU MUNGKIR

Dan bila janji itu mungkir
Yang disaksikan laut biru
Batu-batu bersama wangi bunga
Disisimu

Mendung hujan berlalu
Dan burung tak bernyanyi lagi
Hati ia diduri kata-kata
Terguris sejuta luka dihati

Korus:
Ia ku bawa bersepi
Memendam rasa ke taman
Dukalara dan bila janji itu
Dimungkiri ia tiada di kota

Ulang semula

Lagu: Chockey
Lirik: Chockey

13 Responses to FERRI – FERRI 88 (1987)

  1. mariessa berkata:

    Saya minat lagu ini dan ingin membeli album ferri88… Dimanakah boleh saya mendapatkan albumnya…

    Terima Kasih…

  2. mariessa berkata:

    oohh…. Tak Dapat lah saya membeli.. yek… kalau lah mat dpt tahu dimana bolehlah update kan saya ya…

    terima kasih banyak banyak….

    salam

  3. mat4nira berkata:

    Insyaallah Mariessa, kalo teman jumpa lp nyer nanti akan segera di emailkan kpd mike…

  4. mat4nira berkata:

    Hehehe, sama-sama Mariessa…

  5. 9w2alz berkata:

    walah kang ferri

  6. sayang azmah azmah berkata:

    sedap…

  7. dr ridzwan berkata:

    Lagu ini mampu memberi ketenangan dan sepatutnya boleh menjadi ‘evergreen’

  8. Tanpa Nama berkata:

    Ferri ada akaun FB, nak ‘add’ beliau pun boleh. Seorang usahawan terkenal sekarang

  9. Tanpa Nama berkata:

    Assalaamu’alaikum Chet. Keme minat bebenor ngan lagu Ferri ni. Tp naper keme tak buleh dload weh .. bila klik nak dengor lagu, dia kata ‘file not found’. Minta bantuan .. minta bantuan..

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: