SEVEN SIGNS – SELAMAT SIANG (2004)

SEVEN SIGNS

Dengo lagunya kat sini weh…

SEMBILU

Andainya ada cinta lagi
Kan ku petik subur mekar mewangi
Tersimpul rindu dua hati
Berputik warna-warna sang pelangi

Resah kian menghimpit hati
Kabus menyelubungi
Di pagi hari
Cintakan datang dan pergi
Mengimbau kembali
Sebuah memori

Kini semua sudah berlalu
Ku terhiris bagaikan
Sembilu

* Kau pergi bersama angin
Yang menghiris kenanganku
Gugurnya… berbunga cinta
Yang mekar di hati ini
Namun ku… mengerti
Dirimu telah pergi
Ku terhiris bagaikan
Sembilu

Solo

Ulang *

Lagu: Ezal Hashim
Lirik: Yusof Kelana

3 Responses to SEVEN SIGNS – SELAMAT SIANG (2004)

  1. best1of4's blog berkata:

    Apa khabo Mat Nira, hang duduk kan Bagan Nira ke? Atau suka minum nira kelapa. Teman ni nak belajo download lagu yang macam ni dengan mike, boleh ke?

  2. Afif Asyraf berkata:

    Assalamualaikum , tumpang tanya sapa tau nak download or watch cerita sembilu nie ? nak dari episod 1 smpai last episod . cerita sembilu nie last tengok pon masa umur 4-5 tahun macam tu laπŸ™‚ sebelum pukul 9 afif mesti dah ada depan tv dah sebab nak tengok cerita nieπŸ™‚ best sangat >_<

    [#] Tak Penah Jemu Langsung Bila Tengok Cerita Nie .
    [#] Suka Sangat Sangat Sangat

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: