EXPLORERS I – EXPLORERS I (1983)

EXPLORERS I

Dengo lagunya kat sini weh…

CUBA BAYANGKAN

Cubalah bayangkan
Ku meneroka dunia
Dengan guitar dan piano laser
Betapanya nanti
Bunyi-bunyian komputer
Untuk insan mendengarkannya

Korus:
Kapal angkasa dan cakerawala
Ku jadikan ilham mencipta
Ku nyanyikan dengan gembira
Ku hiburkan makhluk yang duka

Takkan ku izinkan
Seni ku terkubur saja
Hanyalah untuk kemajuan
Andai masih ada
Aku di alam ini
Takkan ku berhenti menyanyi

Ulang korus

Lagu: Steven Jayatilaka
Lirik: Saadah Salleh

6 Responses to EXPLORERS I – EXPLORERS I (1983)

  1. norwan berkata:

    camner nak download lagu nie…………….please

  2. norwan berkata:

    mr chet chebo ada tak lagu kumpulan pea bees(burger malaysia) dan kumpulan the klangs (bandar kita).saya lamer tul nak download lagu tu…..

  3. amirhamza berkata:

    saya tertarik dgn lagu ni ketika kawn saya menyanyikan lagu ni dgn gitar kapok,selepas itu saya berusaha mencari di kedai2 tapi tak jumpa,ntah tiba2 saya taip nama kumpulan ni di internet jumpa pula lagu ni.fuuhh syukur alhamdulilah…mcm mana nak dpat down load lagu ya..saya betul2 nak lagu ni

  4. norwan berkata:

    maner nak cari lagu kumpulan pea bees

  5. ayoi jiwang berkata:

    bro aku pun nak jugak lagu ni boleh tak ,tolong dounloud kan lagu ni kat fon aku boleh tak,minat giler lagu ni.

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,728 other followers

%d bloggers like this: