EXPLORERS I – EXPLORERS I (1983)

EXPLORERS I

Dengo lagunya kat sini weh…


CUBA BAYANGKAN

Cubalah bayangkan
Ku meneroka dunia
Dengan guitar dan piano laser
Betapanya nanti
Bunyi-bunyian komputer
Untuk insan mendengarkannya

Korus:
Kapal angkasa dan cakerawala
Ku jadikan ilham mencipta
Ku nyanyikan dengan gembira
Ku hiburkan makhluk yang duka

Takkan ku izinkan
Seni ku terkubur saja
Hanyalah untuk kemajuan
Andai masih ada
Aku di alam ini
Takkan ku berhenti menyanyi

Ulang korus

Lagu: Steven Jayatilaka
Lirik: Saadah Salleh

5 Responses to EXPLORERS I – EXPLORERS I (1983)

  1. norwan berkata:

    camner nak download lagu nie…………….please

  2. norwan berkata:

    mr chet chebo ada tak lagu kumpulan pea bees(burger malaysia) dan kumpulan the klangs (bandar kita).saya lamer tul nak download lagu tu…..

  3. amirhamza berkata:

    saya tertarik dgn lagu ni ketika kawn saya menyanyikan lagu ni dgn gitar kapok,selepas itu saya berusaha mencari di kedai2 tapi tak jumpa,ntah tiba2 saya taip nama kumpulan ni di internet jumpa pula lagu ni.fuuhh syukur alhamdulilah…mcm mana nak dpat down load lagu ya..saya betul2 nak lagu ni

  4. norwan berkata:

    maner nak cari lagu kumpulan pea bees

Sila Komen/ Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,726 other followers

%d bloggers like this: