AYIE – SIAPA KU DI HATI MU (1996)

AYIE

Dengo lagunya kat sini weh…


SIAPA KU DI HATI MU

* Semalaman rindu ku di halaman
Menanti cinta mekar berbunga
Siapa ku di hati mu
Intan atau pun kaca

Semalaman langit tiada berbintang
Asmara ini terpaksa ku pendam
Mengumpulnya kembali
Untuk mu ku kasihi

** Lumrahnya orang yang bercinta
Hidupnya akan bahagia
Tetapi mengapakah kita
Asyik dengan memendam rasa
Siapakah aku di hati mu
Hingga tidur pun tak lena
Ternanti nanti jawapan
Tertanya tanya masa depan

*** Lautan bara bukan ukuran
Onak duri hanya khayalan
Sampai hati engkau usirkan
Mestikah cinta dan hukuman

Ulang ** dan ***

Ulang *

Lagu: L.Y.
Lirik: Baiduri

21 Responses to AYIE – SIAPA KU DI HATI MU (1996)

  1. mohyuddin a.rahman berkata:

    Sedap…60 an ada tak bang..?Kalau blh copy sy sanggup beli. Kalau ada, teman nak tengok senarai,..kalau jd ,teman kirim alamat dgn duit sekali…apa mcm ..setuju?

  2. Zann berkata:

    Tak leh download ke lagu ni..dah lama cari ni…

  3. mat4nira berkata:

    Hehehe, Zan cuba guna idm ataupun orbit…

  4. Zann berkata:

    Dah cuba guna orbit..x boleh..pkayer dia yg terdownload..boelh ajar tak..kurang arif guna orbit ni..

  5. Zann berkata:

    I mean player…

  6. Zann berkata:

    Thanks…

  7. semut berkata:

    lagu nie best gila la abang……..thanks tuk abang…

  8. yun berkata:

    samgat cedap laaaaaaaaa lgu neyh.

  9. wex berkata:

    Aduhai….lame ku cari lagu nih… Malam ni teringat lagi dan usaha cari..dapat..TQ

  10. mat4nira berkata:

    Hehehe, moga terhibur Wex…

  11. nolie berkata:

    bleh tak kasi upload lagu ayie abg siti tu… yg ada antara liriknya menggunakan perkataan “kiambang”..
    antaranya:”zahir kelihatan,separuh ditenggelamkan,jalinan cinta itu pastikan berkelana….” dan saya betul2 ingin tahu lagu itu.. terima kasih.. rasenya dari album retak..TQ

  12. wex berkata:

    TQ mat4nira, tapi tak dpt full mp3 lagu ni..plzzz….

  13. mat4nira berkata:

    Hi Wex… cuba check kat geng2 di multiply.com…

  14. liyana berkata:

    sdp lagunya….teman suke bebeno dengonye

  15. mat4nira berkata:

    Hehehe, layanzzzz

  16. Tanpa Nama berkata:

    bayak lagu tak ade . ape ceta de?

Sila Komen/ Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,726 other followers

%d bloggers like this: