SAM AZIZ – SEHEBAT CINTA KU (1991)

SAM AZIZ

Dengo lagunya kat sini weh…

KU BELAHKAN SAYANG

* Di mana sayang engkau berada
Lama ku cari tiada berjumpa
Di mana sayang kasih cinta mu
Kau janji dulu waktu bertemu

Mengapa kini engkau mungkiri
Janji yang dulu retak seribu
Masa berdua kau peluk diri ku
Dalam sedetik hilang begitu

Ulang *

** Kini ku tahu aku bersalah
Ku perah cinta mu kau diam membisu
Tidak ku duga akan terjadi
Sungguh kejamnya di dalam diri
Paksa diri mu buat begitu
Kerana nafsu…
Baru ku tahu murni cinta mu
Pada diri ku
Engkaulah satu dalam beribu
Tiada bertemu…
Insan semulia mu…

*** Di mana sayang nilai cinta ku
Bagai berderai satu persatu
Di mana sayang engkau menghilang
Akan ku cari moga bertemu

Ulang ** dan ***

Lagu: Bob Ramada
Lirik: Bob Ramada

33 Responses to SAM AZIZ – SEHEBAT CINTA KU (1991)

  1. farid berkata:

    mana nak cari cdnya?

  2. yop ali berkata:

    assalamualaikum yop, pe khabo? tolong le yop anto kan pada teman lagu ni ( ku belahkan sayang ), udah lame teman cari yop..tq.

  3. yop berkata:

    salam yop, ape khabo..tolong le anto kan ke email teman..thanks..

  4. Tanpa Nama berkata:

    ape cite yop.. tak ble dngor pun lagunyer… pueh teman nunggu buffernyerrrrr…tak keluor2 pun lagu….

  5. Tanpa Nama berkata:

    teman pun nunggu juge lagu tuuuu.ndak sgt2

  6. mat4nira berkata:

    mintak email mike weh…. haw30x

  7. Tanpa Nama berkata:

    Myzaro@gmail.com.. tolong yeob antor jer lagu ke belahkan sayang dan disaat aku memerlukanmu… jasamu dikenang

  8. Tanpa Nama berkata:

    assalamualaikum…sy musz aziz adik arwah ni..sy ada semua lg arwah…AL FATIAH..

    • jasz berkata:

      maaf ye..da lama ke arwah meninggal?

      • Tanpa Nama berkata:

        Dah 5 tahun arwah meninggal.

      • Tanpa Nama berkata:

        semoga allah mencucuri rahmat ke ats roh arwah…blh sy tahu atas sebab apa beliau meninggal..dia slah sorg penyanyi favourite sy selain JAMAL ABDILLAH-AZHARRUZZAMAN-MAZA…

    • zahir berkata:

      salam,,sye ni slh seorang pminat arwah ni,,tk tau pn yg dia dh tkde,,ape puncanye,,

    • Tanpa Nama berkata:

      assalammualaikum bang,,blh sye tau arwah mninggal d sbbkn ape,,

    • Jelani berkata:

      Saya mohon sanggt sanggat kepada yg ada simpan album arwah sam aziz.agar dapat menjualkannya kepada saya salinan album tersebut. Baru hari ini saya tahu arwah telah meningal dunia setelah 7 thn berlalu.kerana saya amat Merindui arwah sejak kami duduk bersama pada zaman bujang dahulu. Alfatihah buat sahabat baik ku sam aziz.

  9. Tanpa Nama berkata:

    Teman ndak beno lagu ni…udah meleleh ayo lior…takkan tak buleh bg satu kg yop

  10. Tanpa Nama berkata:

    Ce tulung aaa…teman ndak beno ni..oagu sam aziz ni…tak reti nak upload

  11. Tanpa Nama berkata:

    Ce tulung aaa…teman ndak beno ni..oagu sam aziz ni…tak reti nak upload
    Klu ada jual CD nya ndk betoi teman meli nya..mana nak cari yes

  12. jasz berkata:

    ambo nak jugok lagu ni…mk wat mcmano ea?

  13. jasz berkata:

    yesss…finally dapat gak lagu ni…tq bnyak2 pd uploader..

  14. Jalrock dulu-dulu berkata:

    Payah cari lagu nie dekat you tube tak jumpa type Sam Aziz tak byk video klip dia. Teringat zaman sekolah menengah dulu

  15. Jalrock dulu-dulu berkata:

    Lupa nak mintak dekat admin, tolong forwardkan lagu nie yer via email saya

  16. nizam ahmad berkata:

    tolong la admin saya merayu utk lagu ni… hantar la ke email saye… Myzaro@gmail.com

  17. Saiful berkata:

    As salam yop..teman pun dah lama benor cari lagu ni..tapi idak bejumpe..mintak sangatle jasa baik yop antorkan ke teman lagu ni..dengan lagu Kau Dalam Diriku nyanyian Azharuzzaman tu..Jasamu Kukenang Yop..

    • Tanpa Nama berkata:

      As salam yop..teman dah terima lagu tu..terima kasih bebanyak yer yob..tak tebaleh jasa budi baik yop pada teman..thee he he..

    • Saiful berkata:

      As salam yop..teman dah terima lagu tu..terima kasih bebanyak yer yop..tak terbaleh jasa dan budi baik yop pada teman..thee..hehe.

  18. Jalrock dulu-dulu berkata:

    As salam bro Mat Nira, tak sangka ramai peminat arwah Sam Aziz nie…terima kasih bagi lagu tu….masih sedap didengar hingga hari ini….untuk pengetahuan semua, saya jadikan lagu nie ringtone phone sayaπŸ™‚

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: