DATO’ SHAKE – SEBELUM KAU (1994)

DATO' SHAKE

Dengo lagunya kat sini weh…

SEBELUM KAU

Kegelapan ku sendiri
Sebelum kau menghampiri
Dikala ku merintih pilu
Menjelma kau temani ku

* Tersesat di rimba
Sebelum kau bersama ku
Ku tak peduli apa lagi
Cinta ku mula bersemi

Ku lihat dibalik tirai
Menyinar kamar hati ku
Sebelum kau hadir di jiwa
Ku lemas di daratan

Ulang *

Ulang *

** Sebelum kau…
Sebelum kau…

Ulang **

Lagu: Dato’ Shake
Lirik: Tapai

2 Responses to DATO’ SHAKE – SEBELUM KAU (1994)

  1. Tanpa Nama berkata:

    Salam, saye sarah, saye nak tanye pasal ade satu lagu lame yang saye belajar mase Pelajaran Muzik Darjah oleh Cikgu Cina, lagu tue kalau x salah pasal teman, raseneyer Dato Shake yang nyanyi, saye dah try tengok sume lagu Dato Shake tapi x match ngan lirik yang saye ingat-ingat lupe…

  2. bss 71450 berkata:

    lagu memori masa bujang..ada sy simpan lg kaset ni..tq bro, I like it…

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: