PEA BEES – BERJAMU SELERA DENGAN… PEA BEES (1982)

PEA BEES

Dengo lagunya kat sini weh…

BURGER MALAYSIA

Rupanya bulat terbelah di tengah
Berbagai ramuan dan ketchup
Disumbat penoh
Semua orang akan kata
Selepas merasanya
Pass… satu lagi
Rasanya enak sekali

Apa benda ini
Makanan zaman ini
Tak tahu tapi berahi

* Dan di semua sudut di Malaysia
Terdapat pondok burger
Dan di semua sudut di Malaysia
Terdapat pondok burger

Menunggu kamu semua
Menikmati rasanya
Tak tahu dari mana datangnya
Makanan yang kini dianggap nasional

Ulang *

Diuruskan kaum belia yang ingin berjasa

Dan di semua sudut di Malaysia
Terdapat pondok burger

Ku kata beri ku satu lagi
Rasanya enak sekali
Katanya yang mana
Yang bulat ke panjang
Ah… Usahlah ditanya
Katakan saja burger
Namanya jangan diambil kira
Rasanya sedap saja

Ulang * sampai habis

Lagu: Mima Jaffa
Lirik: Pedro/ Brown

Advertisements

11 Responses to PEA BEES – BERJAMU SELERA DENGAN… PEA BEES (1982)

  1. norwan says:

    macamaner nak download lagu nie…mr chet chebo……………

  2. Lan Peah says:

    Salam, mana saya boleh dapat full album ni….

  3. hitamputihijau says:

    dulu dulu time sekolah menengah rendah saya ada kaset kumpulan ni… hanya lagu ni ja yg saya ingat…. btw, camna nak donlod arrr

  4. Atok Kome says:

    tolong hantor kat teman ^_^

  5. izal says:

    salam yob…teman nak full album pea bees nie boleh ke idak…teman dah carik merata2 tempat xjumpe2 jugak……mohon jasa baek yob sent kat teman lagu pea bees nie….

  6. Mazuki Muda says:

    salam, aku boleh mintak untuk download full album kumpulan ni,
    lama cari x jumpa. t.k

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: