NEW BOYZ – AKUR (2000)

NEW BOYZ

Dengo lagunya kat sini weh…

MERAUNG

Menggigit tubuh ini
Melihat kau bersamanya
Tergamam aku tak terkata
Meraung di jiwa

Puas aku pertahankan
Cinta kita sejak dulu
Tapi sayang…
Sikit pun tidak
Menghargai cintaku

Korus:
Sia-sia saja
Pengorbanan dan kesetiaanku ini
Ku sangka kau permata
Rupanya duri paling berbisa

Ku pasrah dan berdoa
Semoga tabah jiwaku
Oh…tetapi bagaimana
Nak ku lawan
Jiwa yang siksa

Ke mana arah hendak ku tuju
Bila hatiku rindu padamu
Hendakku cari tapi tak guna
Kau bahagia dengan si dia

Dikamar sepi aku termenung
Terbayang bayang kenangan kita
Tidak ku sangka kau
Tergamak pergi
Saat ku masih perlukan mu

Ulang korus:
Ah…ah…ah
Ah…ah…ah

Meraung di jiwa
Apalah daya kiranya
Orang dah benci

Ah…ah…ah
Ah…ah…ah
Meraung di jiwa
Tapi tak pernah ku benci
Dirimu sayang

Lagu: Zulkefli Majid
Lirik: Mama Juwie

29 Responses to NEW BOYZ – AKUR (2000)

  1. WULANTIKA berkata:

    Lagunya keren banget wulan pengen banget dapatkan kaset NEW BOYZ AKUR karena di INDONESIA KHUSUSNYA DI KOTA SINTANG SUSAH BANGET DAPAT VCD nya dan wulan pengen bilang kalau grup band NEW BOYZ keren banget, salam aja ya dengan porsonil” NEW boy, DAN Pencipta lagu” NEW BOY oc… salam maniz wulan

  2. mat4nira berkata:

    Hehehe…. Wulan, moga terhibur ek…

  3. abang mohd azamuddin berkata:

    new boyz memang best kerana suara abang tomok sangat merdu.selain itu juga,impian saya tercapai kerana dapat berjumpa dengan abang tomok di taman sukma kuching sarawak.kalau abang tomok ingat,saya sempat ambil gambar dengan abang dekat jaring gelanggang liga futsal.masa tu saya guna baju warna putih.saya harap kita akan berjumpa lagi.TQ

  4. rizky febrina berkata:

    Hi…aQ ki2 oy aQ cm mo bilg ma ank2 newboys lw lgu X’an tuh kren2 bget…aq Ng’fans bget ma karya2 X’an btw bwt ank2 newboys SUCSES Terus yea…jGN MEnyeRah tu’ menghasilkn krya2 yg lbih baik lg ocEy..Trims’

  5. yaya berkata:

    i minat sgt2 band n song ny …
    i ta suke yg band ny pupus cmtuh jewk …
    idop an ah blik band ny …
    i mmg suke sgt tat tomok tuh ..

  6. ziana usfa berkata:

    ass,,,jujur ya….aku sebenarnya jga suka bangat sama new boyz.pa lagi sama tomok..aku ngefans sama newboyz bukan sekarang ja tp dah 16tahun.aku punya impian suatu saat nanti aku bisa ketemu sama tomok.

  7. yesmi miranti berkata:

    tooomokkkk i love you……….. kok di janbi susah y dptin kset y…….. pgen banget ktmu ma tomok dkk saya pngmar brat kmu loooohhhh

  8. nila berkata:

    pengen deeh liat NEW BOYZ d-tv

  9. Tanpa Nama berkata:

    aku sangat menyukai band new boys ini dari kecil….
    pokonya is the best lah….

  10. Varyda berkata:

    Knp gx d sedia kn lagu u/ d download ;( pngin bnged dflgrin lgu2 new boyz lagiii ???

  11. Ruzai Roxzai berkata:

    band yg aku minat masa zaman budak sekolah dulu-dulu .

  12. ayu berkata:

    best the song,,,,zaman sekolah2 dulu,,,,erm teringat plak zaman sekolah yg penuh memori yg menyeronokan,,,,,erm xpenh ilang dari ingatan

  13. Tanpa Nama berkata:

    lagux bgus bget….

  14. Tanpa Nama berkata:

    best lagu nie….hehehehe

  15. Yulia putri berkata:

    Buat NEW BOYZ,
    yulia tu ngefens bnget ma kalian,
    ap lagi tomok ny i love u.
    Aqu pngen deh kalian ngadain konser di indonesia…
    Salam yya dri yulia,
    buat personil new boyz.

  16. Roli berkata:

    New boyz is the best

  17. Tanpa Nama berkata:

    TOP BGT

  18. Hai. . . . .??
    kakak” new b0yz. . .aq ngefans banget sma kalian, –
    Buat kak tom0k TRESNO SLIRAMU. . . .
    Pngen bnget ketemu ma kakak” new b0yz. . .hufft!!
    Kak maen ke-Indonesia d0nk kak, ,0k! Kak”. . . . .
    Sucses slalu ea kakak” new b0yz,lagu”x tmbah hits. . . . .
    Bye. . . . .:-*:-*

  19. Tanpa Nama berkata:

    Aku paling suka lagu2 malasia bisa menghibur hati yg lagi spi

  20. JUN GALLERY berkata:

    Lagunya keren ya allah kapan ya aku bisa ketemu sama new boyz

  21. dedw berkata:

    sebenarnya tomok masih ada gak sch???
    aq selalu mencari lagu-lagu terbaru tomok, tapi terakhir saya dapat sejak saya duduk di sma,

Sila Komen/ Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,739 other followers

%d bloggers like this: