(1) Era 2000 ke atas

STINGS

chet chebo.comHehehe….Di sini teman muatnaik album penuh daripada compact disc (CD) STINGS – SATUKAN KITA keluaran MUSICAL SOUND ORGANISATION tahun 2001. Layanzzzzz dan semoga terhibur hendaknya…

chet_chebo.com


41 Responses to (1) Era 2000 ke atas

  1. Mr.Ridhwan (wan cuti) berkata:

    Cayalah abg.rahmat…..Teruskan usaha mengumpul khazanah muzik kita yang x ternilai….Nanti leh bukak arkib muzik lak nanati ek..

  2. mat4nira berkata:

    Hehehe…layanzzzz

  3. fndrocka berkata:

    site ni mcm perpustakaan

  4. mat4nira berkata:

    Hehehe, oraitttttttt…

  5. liza berkata:

    eeeee…bestnyerrrrrrrr……..Terima kasih2 atas usahasama a.rahmat kumpulkan nostalgia lagu2 melayu nie…..dpt jugak kami dgr

  6. mat4nira berkata:

    Hehehe, layanzzzzzz

  7. Yat berkata:

    En. Mat ada simpan lagu Kau Ibarat Lilin nyanyian Kenny, Remy dan Martin dak. Orang rumah gaduh nak cari buat lagu Hari Guru tahun ni.

  8. mat4nira berkata:

    Yat, lagu Kumpulan Pelangi – Biarku Menjadi Lilin ada kat sini

    http://mat4nira.wordpress.com/trryytttttt/pelangi-kesempatan-yang-ada-1986/

  9. bilharzia... berkata:

    ‘biarpun kabur, aku kan tetap, bangkit kembali, dari buaian, mimpi, ngeri.’ ‘sinar terang yang aku cari, bukan api membakar diri’…
    tau x lirik lagu kumplan n tajuk ape ni?…

  10. zz berkata:

    lagu ini menginbas kisah lalu yg telah berlalu ,namun ku sentiasa mengigati ape yg telah berlaku sebelum ini,,

  11. mat kl berkata:

    pujian buat owner web..wa selute u lar..nice hand

  12. are_zim10 berkata:

    best la lagu2 nie…saya tuju kn buat tmn2….yg sya syangi….miz u all..

  13. bee berkata:

    Naper saya nak mainkan lagu xbole… mcmana nak dgr lagu tu.

  14. insancomel berkata:

    ade sesape tahu lg ni x.lirik die lebih kurang mcm ni
    ” lihat di dalam hati,malam jadi gerhana,kirana ku dipinggir di sebalik mimpi2..
    bayangan luas tiada erti,andainya hambar yg menemani,jika padamu aku bukanlah penambat hati”…
    tajuk ape yer…dah ama cari…

  15. tukangciter berkata:

    best lagu2 2…huhu

  16. the ro berkata:

    kawan2 kat m.sia jikalau ade yang tahu kumpulan ape yang suare vokalisnya melengking serupa suara Emi Seach, kumpulan itu rilis sekitar tahun 2001. kalau tak silaf penyanyinya aimar. tolong bagi info nama kumpulan dan lagu ke “united_ther@yahoo.com”

  17. twinscraftlife berkata:

    Nice Blog~
    Hi! please do visit our blog! we sell purely handmade products such as beautiful pouches, earrings, cards etc. 쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^ THANK YOU~

  18. kamarul berkata:

    aku satu lagu aku tgh mencari….liriknya mula camni…. bila cinta mula bersemi…oleh ku bawa kau pergi…begini lebih kurang…style patern lagu cam kumpulan fiona….style pop …lelaki berkumpulan rasanya

  19. Tanpa Nama berkata:

    tk de ke lagu wali,hrp blh keluar kn lagu wali pnya lagu k.

  20. Sharizan Baharin berkata:

    Hai smua pendngar sya nak pilih lagu wali,

  21. Sharizan Baharin berkata:

    sya nak cri lagu wali yg tajuknya taubat blh tk keluarkn,memang sya giler btl dgr ladu tu,dihrp blh keja sma.

  22. Sarman Agl berkata:

    sekian lama aku cari lagu ini….. akhirnya dapat jg

    thanks,,,,

  23. faramaira berkata:

    nak sgt lgu kru’obey’ lma da cari tp x jmpa…plz help me… :'(

  24. lily berkata:

    nak tanyalah . kepada sesiapa . lagu ajai dan nurul , yang ade sebut ‘aku tetap disini , kan setia menantimu’ apakah tajuk eh ?

  25. rolex77 berkata:

    to dulu bro tapi tidak kata haaaaaa

  26. rolex77 berkata:

    haaaaaa tu dunia artis…kenapa x percaYa tanya lah ajai tapi tak semua org jb cam tu….

  27. idah berkata:

    ada sesiapa ingt x lirik lagu
    dikaulah penentu takdir kehidupan mu
    dri lagu apa yer.
    xsilap lagu ni dri kumpulan tp xtau apa dia..

  28. puspasari berkata:

    Macam mana nak dengar lagu nie..tak boleh main pun….kenapa ye?

  29. muzawil muhammad berkata:

    lagu 2010 sampai 2012 tidak banyak kok.. napa..?
    by aceh-song.blogspot.com

  30. Tanpa Nama berkata:

    Siapa yg tau vocal lagu ni…….?

  31. Tanpa Nama berkata:

    segunung penyesalan di bahuku,seluas lautan dosaku kepadamu,dia yang kupuja hanya berpura,ku diperalatkan,dia memandang dunia,dia memendang harta dan rupa,berdosaku kasih,meninggalkan dirimu,namun apakan daya,semua terjadi,tak kembali….xtau kumpulan apa lagu ni,,ada sapa2 yang tau dak…tolong…

  32. Ida berkata:

    Hai, maaf sekiranya saya mungkin kekurangan ilmu, mohon untuk bertanya soalan, kenapa saya tak boleh mainkan mp3? adakah kena melakukan sesuatu untuk mendapat streaming ini? Contoh, saya ingin mendengar lagu Era 90an. Saya akan klik tab yang disediakan. Kemudian? Kerana saya tidak nampak mana-mana butang untuk ditekan sebagai play. Mohon beri petunjuk (-_-) \. Terima Kasih

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,744 other followers

%d bloggers like this: