KRASH KOZZ – NEW JACK THE STREET BEAT (1993)

KRASH KOZZ

Dengo lagunya kat sini weh…

PADA KASIH CINTA BERBUNGA (PIANO/SAX ACAPELLA MIX)

Malam menjadi saksi
Janji
Menyapa pintu hati
Ini

Membisik kata cinta
Mesra
Indahnya berbicara
Cinta

Masih sucinya
Sumpah setia

Biar pun gelora
Yang datang melanda
Akan tetap
Kita bersama

Berakhirnya duka
Menggenggam asmara
Pada engkau
Kasih berbunga

Mentari menerangi
Kini
Tiada sayu sepi
Lagi

Kehadiran ku rasa
Indah
Bersama menerima
Cinta

Masih sucinya
Sumpah setia

* Biar pun gelora
Yang datang melanda
Akan tetap
Kita bersama

** Berakhirnya duka
Menggenggam asmara
Pada engkau
Kasih berbunga

Ulang * dan **

Lagu: Bard
Lirik: Bard

11 Responses to KRASH KOZZ – NEW JACK THE STREET BEAT (1993)

  1. tina berkata:

    lagu ni sgt sedap. da lama mencari x jumpe lagunya.. teringat cite cinta kita , cite paling feveret .. tgk wayang cite tu dulu kat panggung cathay sampai 14 kali..

  2. mat4nira berkata:

    Hehehe, layanzzz Tina…

    • fawzi berkata:

      hey mat 4nira thank you for liking this song so much.it is me the actual singer of that song in flesh.krash kozz vocalize.teima kasih sb suka lagu tu.abng fawzi sekarang di cambodia kalau nk contact facebook-type gkhaizee@yahoo.com.boleh keep in touch n b freinds.anybody like my song is my fans pls keep in touch!!!thank you so much kerana suka lagu ini.kalau nk tau memang abgnf fawzi favorite song jugk bila nk nyanyi untk krash kozz dulu…

      • mat4nira berkata:

        Perghhh… tq so much coz ziarah site nie, pe2 hal nanti saya add contact abg Fawzi kat FB…. Yeahhhh…

  3. eddie berkata:

    memang best lagu ni, very poetic wordings, sweet melody

  4. mat4nira berkata:

    Yeahhhhh, layanzzz Eddie

  5. en.mayor berkata:

    bro, cemana nak download lagu ni.. teringin sgt ni..

  6. Miza berkata:

    lagu ni sangat best!!!!!
    mana nak dpt mp3 dier eh?
    =)

  7. asmadi berkata:

    kat mana aku nak dapatkan album krash kozz yg. pertama dulu?

  8. Mohd Rashid berkata:

    Dulu ada beli kaset ori under VSP tapi ntah ke mana pulak hilangnya. Suka sgt lagu yang dimuatkan dalam filem Sofea Jane n Aman Graseka tu.

Sila Komen/ Leave a Reply

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,715 other followers

%d bloggers like this: